maanantai 16. maaliskuuta 2009

Huhti- ja Toukokuun esitykset <3Heipähei ihanat kaverimme!!!

Kukapa teistä otti tuon superhienon kuvan, joka on tuossa yläpuolella? Ota yhteyttä; haluamme kiittää:)
Maaliskuuta on vielä jäljellä, mutta listaamme tähän jo joitakin huhti- toukokuuksi varmistuneita keikkojemme:

4.4. Tampere, Pääkirjasto Metso klo 13
11.4 Riihimäki, Ragnar Granitin Aukio, n. klo.12.30
12.4. Riihimäki, Ragnar Granitin Aukio, n.klo.14.00.
14.4. Tampere, Nekalan kirjasto klo 10
18.4. Turku Seikkailupuisto, Teatteritila Timantti klo. 11.00 ja 13.00 (nämä ovat viimeiset esityksemme Seikkiksessä) liput 3 e, varaukset 02-262 3331
22.4. Pirkkala (yksityistilaisuus)
26.4 Lievestuore MLL, Koulun liikuntasali, Liepeentie 47, klo.11 ja 12
30.4. Rauma Mll, klo 17, Kaupungintalon sisäpihalla
1.5. Helsinki, Malmitalo http://www.malmitalo.fi/enrolmentclient/info.aspx?Key=731EA39D78D7DCD6ACC66F9429F5FCAD
9.5 Helsinki, Mll Kannelkoti, Vanhaistentie 15, klo 15
16.5. Laitila
17.5. Kaarina Mll, Hovirinnan koulu klo 16
23.5. Helsinki, Kaisaniemen puisto,Maailma kylässä- festarit http://www.maailmakylassa.fi/ohjelma/lastenohjelma/mimi_ja_kuku
24.5. Helsinki, Kaisaniemen puisto,Maailma kylässä- festarit
27.5 Ylöjärvi, Tampereen Pelastakaa Lapset (aika ja paikka ilm. myöhemmin)
31.5. Tuusula, Montturock

Aurinkoista kevättä mussukat :D Nähdään keikoilla <3

P.S. Mimi ja Kuku TV-ohjelman mahdollisesta uusinnasta, uudesta kaudesta ja DVD:stä vastaa YLE, joten asiakaspalautetta kannattaa lähettää tuohon suuntaan :)
Esim.: ohjelmapalaute@yle.fi

Keikkatilaukset ja muuta palautetta saa laittaa os.
Kuku@mimijakuku.fi tai Mimi@mimijakuku.fi

12 kommenttia:

H kirjoitti...

Voi miten mielellään meidän 4,5 tyttö sekä 2,5v poika olisivatkaan tulleet teitä Tampereelle katsomaan, vaan ajallisesti se ei ole työssäkäyvien lapsille mahdollista :(

Mimi ja Kuku kirjoitti...

Voi harmi :( Ettekö te pääsisi tulemaan 4.4. klo.13.00 Pääkirjastoon eli Metsoon? Tämän hetkisen tiedon mukaan seuraava julkinen esiintymisemme Tampereella noiden huhtikuun keikkojen lisäksi on Tammerkosken sillalla- tapahtumassa Keskustorilla 1.7. klo. ajasta ei ole vielä varmaa tietoa. Toivottavasti nähdään siellä. Aurinkoista kevään jatkoa! :)
Mimi ja Kuku

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaunis Lappeenrannan konsertistanne, meidän vuodenikäinen neiti oli ihan tohkeissaan ja nytkin teidän kuvia katsellessaaan ei meinaa housuissaan pysyä! :)

Rami kirjoitti...

Oletteko tulossa Etelä-Pohjanmaalle koska?! Meidän kaks vuotias tyttömme Emma on niin myyty teihin. Tänään katsottiin ties mones kymmes kerta yksi ja ainoa jakso videolta, mitä kirjastosta löytyy ja aina se vaan pistää tytön hyppimään ja iloitsemaan!

Mimi ja Kuku kirjoitti...

Heippa Rami ja Emma!Kiva kuulla teistä! Missäpäin Etelä- Pohjanmaata asustelette? Olisi kyllä mahtavaa nähdä ja rokkailla yhdessä <3 Järkkäämme itse monet keikkamme, joten kaikki on mahdollista.
Ja Lappeenrannan neidille iso hali <3 Oli kivvaa! Nähdään taas!
Mimi ja Kuku

Mari kirjoitti...

Onko Pirkkalassa ylihuomenna keikkaa? Vieläkään ei ole tarkempia tietoja täällä siitä. Kovasti olisi kiva tuoda kohta 2-vuotias neitimme jorailemaan!

Mimi ja Kuku kirjoitti...

Heippa Mari! Pirkkalan keikka on yksityistilaisuus ja se on vahingossa joutunut tänne blogiin... Voin antaa järjestäjän yhteystiedot jos lähetät meille sähköpostia: kuku@mimijakuku.fi Ja voit sitten tiedustella, josko mahtuisitte mukaan joraamaan :D Esitys on aamulla klo.10

Jos tuo ei onnistu, niin toivottavasti pääsette meidän muille tuleville keikoillemme Tampereen suunnalla :) Esim. Tammerkosken Sillalla- tapahtumaan Tampereen keskustorille 1.7.

:) Mimi ja Kuku

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos konsertista päiväkodilla tänään. Oli kivaa!

Toivoo: Jessica 3v

Mimi ja Kuku kirjoitti...

Heippa Jessica! Ihana kuulla, että Sinulla oli hauskaa!Kiitos, että autoit viemään Kukun hammaslääkäriin :) Ehkä nähdään taas Tammerkosken sillalla heinäkuussa.. Halit ja iloista mieltä!T: ystäväsi Mimi ja Kuku, (joka muuten syö parhaillaan maailman suurinta hilloleivosta..Ja toivottavasti muistaa pestä sen jälkeen hampaansa :D)

Monaliz kirjoitti...

Hei! Olettekos koskaan tulossa tänne Lapin suuntaan? Meillä Pinja 2v. osaa varmaan kaikki tanssit ulkoa :) Valitettavasti vain digiboksin kovalevyn mukana meni kaikki Mimi ja Kuku-jaksot, joten pitää tyytyä lauluihin vain äitin esittämänä! :D
Olisihan se lapsellekin mukavampi, jos saisi kuulla laulut ihan alkuperäsiltä esittäjiltä :)

Mimi ja Kuku kirjoitti...

Heissan tanssityttö Pinja ja laululintu-äiti <3 Voi, itku noiden boxien kanssa :( Osoitteessa www.mimijakuku.fi on etusivulla linkki pikku kakkosen "Mimi&Kuku"- sivuille. Sieltä löytyy ohjelmaklippejä ja myös joitakin lauluja musaruletista:) Yle Areenaan pitäisi olla tulossa uusintoja..
Lappiin ei täksi vuodeksi vielä ole tiedossa keikkoja, mutta katsotaan, jos joku sopiva konserttipaikka sieltä löytyisi.Ens vuonna tullaan kyllä, mutta paikka on pidettävä vielä salaisuutena:)Levy on tekeillä, mutta siihen asti keep on singing ;) Halit ja ihanaa toukokuuta!!
Mimi ja Kuku

Monaliz kirjoitti...

Oi kiitos, pitääkin käydä tuolla pikkukakkosen sivuilla!
Hyvä, jos sentään ensi vuonna teidät tänne saadaan! :)