torstai 9. syyskuuta 2010

Lämpöistä syksyä Kaverit! :)

Heissan ja kiitos ihanasta kesästä!

Kiertelimme taas ihanassa Kesä- Suomessa ja tapasimme paljon, paljon ihania pieniä ja isoja ihmisiä. Tästä syystä meille ei ollut mitenkään yllätys, että Suomi valittiin maailman parhaimmaksi paikaksi olla ja elää. Kesä oli kyllä oikea intiaani kesä. Aurinkoa ja lämpöä riitti niin paljon, että jopa Kukukin oppi uimaan. Nyt järvi- ja merivedetkin ovat jo jäähtyneet ja kesäleikit ovat taas takana päin. Syksylläkin on tosi kivaa! Voi vaikka sukellella lehtikasoihin tai vain nuuhkia kirpeää syysilmaa kuonollaan. Kävimmekin syyskuun alussa ruskaretkellä Kuusamon keikamme jälkeen. Me molemmat jaksoimme hienosti vaeltaa koko Pienen Karhun kierroksen. Kukun mukaan siinä ei kyllä ollut mitään ihmeellistä, Kukun omin sanoin: "...kyllä Pienen Leijonan kierros on paljon Pitkempi." Ruskaretken jälkeen Kuku söi kylläkin tupla- annoksen banaanihilloa ja otti hyvin pitkät yöunet :)

UUTTA!!

Kävimme kesällä studiossa solmittuamme keväällä levytyssopimuksen AXR Music Oy:n kanssa. http://www.axr.fi/

Uusi levymme "Aurinko" ilmestyy kauppoihin 17.11.Levy sisältää mukanaleikittävän seikkailutarinan,14 ihan uutta biisiä ja remixin Lockenlollista :)

Monet ovat myös lähettäneet meille kysymyksiä kesällä Pikku Kakkosessa uusitusta Mimi ja Kuku TV- ohjelmastamme. Kiitos kaikista ihanista kommenteista :) Dvd:tä, uusintoja ja uutta kautta kannattaa pyytää Yleltä. Ja sinne voi lähettää Ylen sivujen kautta palautetta, esim täältä: www.yle.fi/palaute/palaute.php HUOM! Yleltä on infottu meitä, että Mimi ja Kuku- sarja uusitaan ensi kesänä Pikku Kakkosen aamuissa. Infoamme täällä tarkemmista aikatauluista heti, kun ne ovat tiedossamme.

Alta löytyvät tämän syksyn julkiset keikkamme. Esiintymisiä tulee vielä lisää ja päivitämme niitä tänne sitä mukaa. Täällä kannattaa siis käydä aina välillä vilkaisemassa, josko olisimme tulossa lähiseudulle pitämään hauskaa kanssanne :)


Aurinkoista ja lämpöistä syksyä!

Mimi ja Kuku <3

Ei kommentteja: