tiistai 30. marraskuuta 2010

Iloista joulunodotusta!

Hei rakkaat ystävät ja terveisiä päikkärikiertueelta! Kuku loikoilee hotellihuoneessa peitoista rakentamansa majan alla ja järsii pikku hampaillaan uutta herkkuaan : Joulutähteä, naminami.. Luumuhillo kaunistaa, sanoo Kuku.

Mutta Mitä kummaa!!Uusi levymme Aurinko on jo myyty loppuun joistakin kaupoista! Anttiloista pitäisi löytyä varmimmin. Seuraavista nettikaupoista levyn voit myös tilata ja keikoilla meillä on niitä aina jokunen mukana :)

http://cdon.fi/musiikki/mimi_ja_kuku/aurinko-12774097


www.levykauppax.fi/artist/mimi_ja_kuku/aurinko/


http://www.peltirumpu.fi/


http://www.dancewindow.fi/Avasimme Joulupukin kanssa Helsingin Joulukadun Tuomiokirkon portailta käsin. Ihania ihmisiä oli hurrrjan paljon ja joulumieli lämmitti sydämet, vaikka pakkanen paukkui!Hyvä Helsinki!
Kiitos teille kaikille Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Simpeleellä, Kuhmoisissa, Viljakkalassa, Nummelassa, Karvialla,Kuusamossa, PeräSeinäjoella,Nurmijärvellä, Liedossa ja Vantaalla! Tämä syksy on ollut aivan superihana!!

Tiedoksi niille, joille Seinäjoki-tv-näkyy, tulossa on taltiointi joulushowstamme.Etelä-Saimaa-lehteen on tulossa juttua vaiheistamme, jos kiinnostaa ja Ylelle kannattaa yhä lähettää Tv-sarjaamme koskevat toiveet.

Nyt menen herättämään Kukun ja laitan hänet kylpyyn. Pikku raukka on kokonaan luumuhillossa, hihii. Nähdään keikoilla ystävämme! Toivottavasti joulukalenterisi ensimmäisestä luukusta löytyy jotain hauskaa!

Keikkatilaukset: kuku@mimijakuku.fi

Ei kommentteja: