perjantai 25. helmikuuta 2011

Paljon onnea Taiteilija-Sofialle!


Tammikuun piirustuskilpailun voittaja on arvottu!


Voittaja on Sofia 5v. Puuppolasta! Hän saa palkinnoksi Mimin&Kukun uuden "Aurinko"-levyn. Paljon onnea Sofialle ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Maaliskuun piirustuskilpailu 0-12-vuotiaille julistetaan täten samantien alkavaksi! Tällä kertaa aihe on : Mitä minusta tulee isona! Piirrä itsesi unelma-ammatissasi ja liitä yhteystietosi mukaan! Skannatkaa piirustus ja lähettäkää se os: Mimi@mimijakuku.fi. Etanaposti-osoitteen saatte tarvittaessa myös kysäisemällä Mimiltä :) Palkintoina arvotaan Aurinko- Levy ja muita fanituotteita :)

Yläpuolella on taiteilija-Sofian hieno voittajapiirustus Sofiasta itsestään yhdessä ystäviensä Hilman, Valtterin, Pepin ja pikkuveli-Maxin kanssa :)
Ystävyys on tärkeintä maailmassa! Pidä hyvää huolta omista ystävistäsi!
t. Mimi&Kuku

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli hauska selata youtube sivuja kun sieltä tuli vastaan Mimi ja Kuku video ja samalla muistinki vanhat ajat tykkimäellä kun oliki vielä Tomu ja Romu :) Oli sit pakko kattoo lisää teistä ja mitä te nykyään teette. Kivat on nää blogi sivutkin =) Terveisin Aatos Wohveli, jos vielä muistatte !

Mimi ja Kuku kirjoitti...

Moikka Aatos Wohveli =D Meillä oli niin hauskaa yhdessä Tykkimäellä esiintyessämme, että emmehän me voi sinua mitenkään unohtaa!! Ollaan monesti mietitty teitä kaikkia :) Olisi kiva tietää mitä sulle nykyään kuuluu? Oot jo kohta varmaan lukiossa! Jos oot fb:ssä niin pyydä kaveriksi. Voimme vaihtaa paremmin kuulumisia siellä. Tai lähetä sähköpostia esim. mulle kuku@mimijakuku.fi tai Majkalle mimi@mimijakuku.fi Ihana kuulla susta <3