keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Voihan vautsi!! Ja jättimäinen hillopulla :DTänään meille tapahtui yllättävä ja mahdottoman kiva asia. Tarina menee näin:

'Aamulla, jo ennen ensimmäisen hillopullan syöntiä, Kuku kuuli leijonankorvillaan, miten posti pudotti luukusta ison kirjekuoren. Mimi paistoi lättyjä keittiössä, joten Kuku tassutteli eteiseen katsomaan, mitä postilukusta oli tupsahtanut. "Varmaan joulumakkaraa...", Kuku maiskutteli mennessään. Postiluukun alla lepäsi iso valkoinen kirjekuori. Kirjekuoresta Kuku tavasi: "Mi-Mi ja Ku-ku. Posti on siiiis tullut meille!". Hän avasi kirjekuoren ja meinasi samassa hetkessä lennähtää pyllylleeen. Kirjekuoren sisältä kiipesi pieni ja oranssi mini-Kuku! "Miaurrr...Mitä ihmettä?"- hän huudahti. Mimi riensi nopeasti eteiseen ja Kuku piiloutui nopeasti Mimin selän taakse. Mimi avasi kirjekuorta lisää ja hänen käteensä tupsahti pienen pieni Mimi! "Mitä ihmettä?",- sanoi Mimikin.
               Mimi ja Kuku olivat saaneet postin tuoman kirjeen mukana itseään esittävät paperinuket! He alkoivat riemuissaan leikkiä paperinukeilla ja heillä oli ihan valtavan hauskaa!! "Tiedätkös mitä Kuku?"- Mimi sanoi hetken mietittyään. "Eeen",-sanoi Kuku. "Näillä hienoilla paperinukeilla haluaisi ihan varmasti leikkiä moni muukin. Vai mitä sinä arvelet?",-kysyi Mimi Kukulta. "Niiiin varmaankin!!", huudahti Kuku iloissaan.
               Mimi tutki hieman lisää kirjekuoren sisältöä ja löysi sieltä vielä kirjeen sekä paperin, johon oli piirretty värittämättömät Mimi ja Kuku- piirrokset. "Oho- minä olen ihan valkoinen! Hihi-hih-ihihi!", -Kukua nauratti. "Näytän vähän jääkarhulta, hihi-hihi-hi!", -Kuku hihitteli. Mimi luki kirjeen, ja siinä kerrottiin, että näitä paperinukkeja saisi lähettää ihan kaikille, jotka haluaisivat askarrella ihka oman Mimi ja Kuku paperinuken. "Oho, onpas joku osannut ajatella kivasti! Jos muutkin saisivat näistä yhtä paljon leikin iloa ja riemua, niin ajatteleppa Kuku, miten paljon maailmassa iloa ja leikkiä olisikaan!", - Mimi riemuitsi.'

Niinpä me päätimme laittaa tämän ihanan kuvan tänne blogiimme, josta sen voivat printata kaikki, jotka haluavat askarrella itselleen paperinuket.  Ja isot kiitokset kuvien tekijälle Rita Luodolle! Suuren suuri KIITOS tästä sydämellisestä teosta :)

Ei kommentteja: